Referanser

Vår målsetning er å bli oppfattet som en av de absolut beste aktørene innenfor vår bransje. Å være størst er ikke nødvendigvis det samme som å være best. Vi prioriterer kvalitet foran vekst, og vi påtar oss aldri flere oppdrag enn vi har kapasitet til å gjennomføre på en forsvarlig måte.

Godt gjennomført arbeid og fornøyde kunder er den beste formen for markedsføring. Dersom du velger oss som leverandør skal du være sikker på at vi gjør alt som står i vår makt for at du skal bli 100% fornøyd med det ferdige produktet.

Vi produserer alt innen møbler og innredning både til næringslivet og det private marked!
se noen av våre referanser nedenfor

                                                                                                                   

Engasjement

Som en del av vår forpliktelse til å gi deg god service, anser vi det av største betydning å kunne kontaktes når du trenger oss. Vi er tilgjengelig for å ta samtalene dine mandag - fredag 9 - 18.

Kontakt oss

Adresse : Alicenborgveien 22, 1555 SON
Phone : +4764957254
Email : firmapost@soonsnekkerverksted.no,

Lite om oss

Soon Snekkerverksted ble stiftet i 1975, og skiftet selskapsform i 1990 til aksjeselskap. Vi produserer møbler og innredninger både for private, butikker og selskaper. Fordelen med våre produkter er at de er unike! De blir individuelt tilpasset dine behov og ønsker. Ingen oppdrag er for små.