<
 

Produkter

Vi på Soon Snekkerverksted tilbyr et bredt spekter av ulike produkter. Vi produserer møbler og innredninger både for private, butikker og selskaper. Fordelen med våre produkter er at de er unike. De blir individuelt tilpasset dine behov og ønsker. Ingen oppdrag er for små. Vi har mange års erfaring, er kreative, og har solid faglig tyngde. ”Skreddersydde” møbler og innredninger, spesialtilpasset, lages på bestilling. Reparasjon og restaurering av gamle møbler er også noe av det vi utfører. Vi har et godt rykte som leverandør av kvalitet, og det er vi stolte av.

Spesialtilpasset møbler, til de beste prisene…

Tegning / planløsning
I tillegg til å produsere etter kundens egene tegninger, tar vi også på oss oppdraget med å tegne og konstruere møbler / innredninger for godkjenning før produksjon. Vi har også kontakt med interiørarkitekter om det er ønskelig :

Wuhrmann & Vance Design     www.wuhrmann.no
Aspaas Cooper Kind AS          www.ack.no
Ezenze                                  www.ezenze.no
Dehn Design                          www.dehndesign.com

Nedenfor, kan du velge hvilke av våre produkter du er interessert. Klikk på kategori for å se bilder av våre produkter og diverse arbeiden vi har utført.


 

 

Engasjement

Som en del av vår forpliktelse til å gi deg god service, anser vi det av største betydning å kunne kontaktes når du trenger oss. Vi er tilgjengelig for å ta samtalene dine mandag - fredag 9 - 18.

Kontakt oss

Adresse : Alicenborgveien 22, 1555 SON
Phone : +4764957254
Email : post@soonsnekkerverksted.no,

Lite om oss

 

Soon Snekkerverksted ble stiftet i 1975, og skiftet selskapsform i 1990 til aksjeselskap. Vi produserer møbler og innredninger både for private, butikker og selskaper. Fordelen med våre produkter er at de er unike! De blir individuelt tilpasset dine behov og ønsker. Ingen oppdrag er for små